ÜCRETSİZ TANITIM
Bilgilendirme yazısı’nı okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.
Adınız, Soyadınız *
İl Seçiniz *
İlçe Seçiniz *
Telefon *
Email *
Aura Cebilon
  • Merdiven Altı Su Arıtma Cihazlarına Dikkat!

    Merdiven altı su arıtma cihazlarına dikkat!

    Kullanım kolaylığı sağlayan, su siparişi verme zahmetinden kurtaran su arıtma cihazları, suya ulaşmak için en doğru seçim. Peki arıtma cihazınız sağlığınız için doğru seçim mi? 

    Farklı teknoloji ve prensiplerle çalışan pek çok su arıtma cihazı bulunuyor ancak bu cihazların hepsi güvenli su üretmiyor. Güvencesiz, markası belli olmayan, merdiven altı, yetkili servis ağı olmayan su arıtma cihazları; anlık olarak susuzluğunuza iyi gelse de sağlığınızı tehdit ediyor. 

    Piyasaki pek çok su arıtma cihazının uluslararası gıda sertifikası bulunmuyor. Cihazın arıtma işlemini doğru şekilde yapmaması, bakteri ve mikroplara alan açıyor. Bakımı ihmal edilen, aksatılan sular da sağlığı riske sokuyor.

    Tüm bu sebeplerle su arıtma cihazı seçmek pek de kolay bir iş değil. Hangi su arıtma cihazının kullanılacağına karar verilirken aranması gereken pek çok kriter var. Yaptığınız yemeğin, içtiğiniz suyun, demlediğiniz çayın kahvenin tadına varmak; güvenle su tüketmek için su arıtma cihazı seçiminde titiz davranmanız gerekiyor.

    En güvenli sistem: Ters Ozmoz

    Su arıtma cihazlarında cihazında bulunması gereken temel özelliklerden biri ters ozmoz filtre sistemi. Ters ozmoz filtre sistemi; ağır metaller, toksin, bakteri, mantar, ve çeşitli kimyasallar gibi insan sağlığına zararlı kirleticilerden suyunuzu arıtıyor. 

    Dikkat edilmesi gereken başka bir nokta ise su arıtma cihazının uluslararası NSF standartlarına tabi olup olmadığı. Bu belge, suyun hangi standartlara göre filtre edildiğini ve temizlendiğini belgeliyor ve mutlaka olması gerekiyor.

    Satış sonrası hizmet de oldukça önemli. Bakım, yedek parça ve arıza gibi durumlarda sorunlarınızın hızlı çözümünü sağlayacak bir su arıtma cihazını tercih etmeniz; filtre değişimleri doğru ve düzenli bir şekilde yapmanız önem taşıyor.

    Satış sonrası yetkili servis ağı tarafından filtrelerin orjinal yedekleri ile değiştirilmesi de mutlaka önemsenmeli. 

    En doğru seçimi yapın, kaliteli suya 7\24 musluktan ulaşmanın kolaylığını, kaliteli su içmenin huzurunu yaşayın.