ÜCRETSİZ TANITIM
Bilgilendirme yazısı’nı okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.
Adınız, Soyadınız *
İl Seçiniz *
İlçe Seçiniz *
Telefon *
Email *
Aura Cebilon
  • Suyunuzu Nasıl İçersiniz?

    Suyunuzu Nasıl İçersiniz?

    Sağlığı tehdit eden suları değil, kaliteli bir arıtma cihazını seçin…

    Ambalajlı sular, sağlığı tehdit eden birçok risk barındırabilir. Kaliteli suya  kaynağından ulaşıp güvenle tüketmenin en iyi yolu doğru seçilmiş bir su arıtma cihazıdır.

    İçme suyunun hijyenik ortamlarda taşınması, depolanması ve satışının yapılması; sağlıklı, temiz ve güvenli su tüketiminin sağlanması her zaman mümkün olmaz. Üzerinde etiket bulunmayan, imal ve son kullanım tarihi bilinmeyen, kapağı ya da güvenlik bandı zarar gören sular sağlık için riskler barındırır. Muhafaza edilirken serin, kuru, güneş ışığından uzak, temiz ve kokusuz bir yerde bulundurulmayan, kapağı açıldıktan sonra en geç bir hafta içinde tüketilmeyen, pompa aksamı paslanan, kaliteli plastikten üretilmeyen damacana sular sağlığı tehdit eder. 

    Gerekli hijyen sağlanmadığında, mikroorganizmalar ve yabancı maddeler suya karışabilir. Damacana suları uzun süre güneş ışığına maruz kaldığında bu sulara karışan BPA; hormonal bozukluklar, kanser, gelişme geriliği gibi sonuçlar doğurabilir.

    Pet şişelerde ve damacanalarda beklemiş, arabaların içinde unutulan, güneş altında bekletilen sular kolera, sigella, salmonella, aeromonas, lejyonella gibi bakteriler; giardia ve amip gibi parazitler; norwalk, rotavirüs, Hepatit A ve E gibi virüslerin bulaşmasına sebep olabilir. Pet şişelerin tekrar tekrar kullanımı da kesinlikle uygun değildir.

    Doğru su arıtma cihazı ile suyu kaynağında arıtın

    Musluk suyunu evinizde, NSF belgesi olan bir arıtıcı ile arıtıp kaliteli hale getirerek için. Arıtma cihazının ters ozmoz sistemine sahip olup olmadığına dikkat edin. 

    Suyu arıttıktan sonra mineral ile zenginleştiren, pH seviyesini düzenleyen su arıtma cihazları ile musluğunuzdan kaliteli suyu güvenle tüketin.

    Sonrasında da mutlaka cam sürahi ya da şişelerde muhafaza edin.